15% Έκπτωση στη σειρά Serenity’s Embrace

Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της αλλαγής θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

Εφόσον επικοινωνήσουμε και έχει συμφωνηθεί η αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν. Αποστέλλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει (με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ courier) και κατά την παραλαβή του, θα παραδώσετε στην υπηρεσία κούριερ την παραγγελία / προϊόν που δηλώσατε για επιστροφή (αλλαγή χέρι με χέρι).

Ή αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 5 € ( αφορά τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής ) που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 698 9438575 ή μέσω email info@constantiabrand.com αμέσως μόλις παραλάβετε το δέμα και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασης του χωρίς καμία επιβάρυνση από σε εσάς.

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Εφόσον επικοινωνήσουμε και έχουμε ενημερωθεί για την επιστροφή χρημάτων. Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ courier, με τις οποίες συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας.)

Στο δέμα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται η συσκευασία και η απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.

Θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που θα θέλατε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων.

Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής.

Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 3€ αν σταλθεί με Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ courier (Αφορά τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής). Η επιστροφή των χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων και το ποσό θα κατατεθεί εντός δέκα εργάσιμων ημερών, από την παραλάβη του δέματος της επιστροφής, στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει.

Επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.